Werkwijze

Wil je een ritueel, meditatieactiviteit, coachingsgesprek of traject?

MomentoB schrijft diensten voor uitvaarten, huwlijken en ceremonies neem contact op voor informatie.

Een ritueel kan overgangen symboliseren maar ook keuzes helpen maken.
Het is een prachtig instrument om situaties of gedachten los te laten en energie te laten stromen om met nieuwe kracht weer door te gaan op je levensweg.  We gebruiken rituelen om momenten te markeren of emotionele belastingen los te laten en bevrijding te ervaren. Je kunt het lopen met een vraag, een gedachten, een droom, een wens of een intentie. Kijk op HeelRitueel om een begeleider te vinden of neem contact op met Tessa Meester.

Voorbeelden wanneer je een ritueel kunt doen: bereiken van een speciale leeftijd/ verjaardag vieren, de overgang, een verhuizing, afsluiten van een rouwperiode, loslaten van kinderen, verwerken van verdriet of pijn, loslaten van traumatische ervaring(en), acceptatie van een(ziekte)proces en ieder ander moment dat gevoeld wordt als ritueelmoment.

MomentoB kan ingezet worden voor persoonlijke coachingstrajecten (contact) voor zakelijke en organisatorische coachingsvragen werkt momentoB via Ja tegen Nu.

Ons contact kan bestaan uit één gesprek of meerdere gesprekken en doorgroeien tot een coachingstraject van 5 maal anderhalf uur met (evenuteel) een afsluitend ritueel. We starten altijd met een gratis kennismakingsgesprek waarbij we afspraken maken over het vervolg. De vraag die je hebt is het begin van een zoektocht. We gaan graag met jou op pad. Als je denkt dat wij iets voor je kunnen betekenen  in jouw leven, gezin, bedrijf of organisatie, neem dan contact op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 5