Aanbod

Coaching/Levenskunst

Levenskunst: de keuze is: Leef!

Heb jij wel eens de gedachte dat je vastloopt of overloopt wellicht? Dat dezelfde vragen blijven opdoemen en er geen antwoord ontstaat waar je gelukkig van wordt? Het leven is vol en zowel op persoonlijk, maatschappelijk terrein als in de werkkring wordt er voortdurend een beroep gedaan op zelfsturing en keuzes maken. Maak dan de keuze voor geluk, en kies voor een gesprek bij MomentoB. Lees hier meer over coaching.

Rituelen

Het bekendste ritueel is de uitvaart

Al jaren geef ik vorm aan uitvaarten en schrijf  persoonlijke diensten of levensverhalen en ga voor tijdens de plechtigheid. Ik werk samen met diverse uitvaartondernemingen en kan daarover adviseren. Neem voor informatie contact op of kijk bij werkwijze voor de prijzen.

Momenten die vragen om een ritueel

In ieders leven kun je grote thema’s onderscheiden: gezondheid, persoonlijke relaties, geestelijke of spirituele ontwikkeling, maatschappelijke relaties en materiële omstandigheden. In elk levensgebied kunnen er momenten zijn die vragen om een ritueel.
Lees hier meer over rituelen.

Meditatie

MomentoB biedt doorlopende meditatiesessies

Zou jewel willen mediteren en zoek je naar hoe te beginnen? Blijkt het misschien lastig om regelmatig te beoefenen? De opbouw en duidelijkheid van de sessies die wij doen helpen starten en volhouden. Lees hier meer over meditatie.

Opstellingen

Voor het doen van een opstelling is jouw vraag leidend. De kunst is om de echte vraag helder te krijgen, dat zie ik als een gezamenlijke verantwoordelijkheid. In het proces volg ik jou en jij bepaalt tot hoe ver je inzicht wilt krijgen en antwoord op jouw vraag. De opstelling kan op verschillende manieren vorm krijgen. Er zijn zelfs niet altijd representanten nodig zoals dat in het klassieke opstellen gebruikelijk was. Lees hier meer over opstellingen.

Moegelijkheid tot commentaar geven afgesloten.