Inmemory moment, een persoonlijk gedenkspel

Het is mogelijk een een persoonlijk spel te maken of laten maken, zoals bijvoorbeeld Inmemory moment.

De achterliggende gedachte:
Herinneringen ophalen aan een overleden dierbare kan voor spanning zorgen. Toch is het belangrijk om te blijven spreken over de herinneringen die er zijn en deze eventueel door te geven aan een nieuwe generatie. Door het spelen van een spel kan de spanning gebroken worden en op een natuurlijke manier gesproken worden over het leven en sterven van een dierbare.

Het is een mogelijkheid om al spelend te spreken over de herinneringen die door de afbeeldingen naar voren komen. Elke afbeelding staat voor een verhaal. Het verhaal van de overleden persoon, maar ook van de achterblijvende. Door het verhaal te blijven vertellen kun je de herinnering aan iemand levend houden.
Het is een geschikt spel om te doen op speciale herinneringsmomenten, verjaardag of sterfdag. Ook op feestdagen en andere momenten kan het ontspannen spelen een moment zijn om te herdenken en te bespreken.
Voor kinderen is het een ontspannen manier om al spelend verhalen te horen, te vertellen en herinneringen op te halen. Door te kiezen voor het spelen van dit spel is het voor alle spelers duidelijk dat er herinneringen aan een overleden dierbare zullen worden opgehaald.

Geïnteresseerd? Neem contact op via info@momentoB.nl.

Dit bericht is geplaatst in aankondiging, activiteit. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *