Activiteiten najaar 2015

MomentoB Meditatieaanbod

Veel mensen zijn op zoek naar meer rust, geluk en vriendelijkheid in hun leven. Soms is het bekend dat meditatie een weg is, maar lukt het in de praktijk niet om regelmatig te beoefenen. Voor mensen die wel mediteren blijkt het vaak moeilijk om resultaten van beoefening toe te passen in beknellende of emotioneel lastige situaties. Onze series zijn daarom praktisch en gericht op toepasbaarheid in het eigen leven.

Serie 1: “Wie ben ik”

Deze essentiële vraag is het uitgangspunt van deze sessies waardoor je stappen zet van “bewust worden” naar bewust Zijn. Tijdens deze zeven sessies staan we stil bij lichaam, gedachten, gevoelens, relaties en spiritualiteit. We oefenen adem-, ontspannings- en meditatietechnieken.
Het is zowel geschikt voor de beginnende als de geoefende beoefenaar.
In Voerendaal zijn de data:
30-09, 14-10, 4-11, 11-11, 25-11, 9-12, 8-01

In Amstenrade worden de data in overleg gepland waardoor het toegankelijk is voor mensen met beperkingen of wisselende werktijden.
kosten: 250 euro (incl 21%btw)

Serie 2: “Bevrijdende levenshoudingen”

In deze serie van 8 sessies staan we stil en verdiepen we meditatief  thema’s als; niet oordelen, loslaten, mildheid, liefdevolle vriendelijkheid, geduld, aanvaarden, niet-streven, vertrouwen en een frisse blik.
In Voerendaal zijn de sessies maandelijks:
23-09, 21-10, 18-11, 20-01, 17-02, 23-03, 20-04, 18-05
In december ben je welkom bij het labyrint in Amstenrade
kosten 200 euro (incl. 21%btw)

Eerdere deelnemers van MomentoB meditatiesessies krijgen korting.

Nieuw: Meditatie op de Werkvloer. Helemaal in lijn met de plannen van de overheid. Een serie van 8 of 16 sessies gericht op reductie van werkdrukervaring en ontspanning door zelfkennis en technieken. In overleg met de werkgever wordt tijd en locatie bepaald. Ook éénmalig kennismaken of een sessie tijdens team- of scholingsdagen is een optie. Neem gerust contact op voor informatie.

In de huiskamers van MomentoB in Voerendaal en Amstenrade is iedere tweede zondag van de maand Stadsverlichting. Bijeenkomst van 19.45 – 21.15u Dit zijn gratis meditatiebijeenkomsten. Hier kun je je opgeven.

Uiteraard ben je ook welkom voor Persoonlijke Rituelen, Klankschaalmassage, Rouwkost, Stress Counseling, Mindful Analysis of Coaching zie voor mogelijkheden elders op deze website.

Wij zien je graag na de zomer terug en wensen je voor nu een heerlijke vakantie!
Gijs en Tessa

Dit bericht is geplaatst in activiteit. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *