Ambassade van Vrede

MomentoB is al enekle jaren ambassade van Vrede van het ministerie van Vrede in Den Haag. Op 21 september, wereldvrede dag, organiseren we daarom al vijf jaar een VredesLabyrint. Dit jaar doen we het een beetje anders. We hebben het wat groter aangepakt. Via Facebook zijn we in contact gekomen met mensen die over de hele wereld labyrinten bouwen en lopen. Met deze mensen zullen we 36 uur voor de vrede gaan lopen. Ieder uur loopt er ergens op de wereld minstens één persoon. Dat is FANTASTISCH. Samen creëren we een energieveld van vrede. Wil jij ook meelopen en weten of er bij jou in de buurt een labyrint is of zelf een labyrint maken, mail me dan!

We lopen in: : Zuid- Afrika, Toronto, Schinnen, Alabama, Florida, Overveen, Costa-Rica, Portugal, Oceaan, Wilmington, Denver, Slovenië, Arnhem, Den Haag, Dallas, Heerlen, Brighton, Amstenrade, en er komen nog steeds locaties bij.

In Limburg kun je meelopen in Amstenrade op mijn thuisadres op zondag en maandag om 6 uur ‘s morgens en in Schinnen om 19.30. Bij de kapel van de Vrede. We lopen daar tot 21.00 en hebben een gezamenlijke start en afsluiting. Ik verheug me op je komst en vind aanmelden (via een mailtje) handig.

De start van deze fantastische actie is zondag om 6.00 ‘s morgens, daarna kun je bij me ontbijten. We sluiten op maandag om 19.00 af en daarna proosten we op de vrede. Als je daarbij wilt zijn is aanmelden voor de organisatie belangrijk.

voor meer info kijk je op facebook. en post daar vooral ook een foto van je labyrint als je gelopen hebt dan kan de loper na je zien wie er net gelopen heeft! Zo zorgen we voor verbinding over de hele wereld.

Ik loop voor vrede, loop jij mee?

stiltelabyrint

Dit bericht is geplaatst in activiteit. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *