MomentoB-Stiltedag

Quote nieuwsbrief 1Wat hoor jij als je stil bent? Als je werkelijk de tijd neemt om helemaal stil te zijn en te ervaren waar je naar verlangt, te voelen wie je werkelijk bent en dus even helemaal niets moet … zou dat niet heerlijk zijn? Stilte is allesomvattend en een broodnodige aanvulling in ons overvolle leven.

Overvolle dagen met uitpuilende agenda’s buitelen gestrest over elkaar heen en nog is er vaak dat gevoel dat we niet genoeg doen, dat er meer verwacht wordt. Is het ooit gewoon genoeg?
‘s Nachts achtervolgt het je in je dromen of lig je te woelen omdat je niet slapen kunt. En als  ‘s morgens veel te vroeg die wekker weer gaat sleep je je uit bed om aan de dag te beginnen. Er zit een bedrijf in je lijf, een gezin in je hoofd of een knoop in je hart of misschien wel een combinatie van dit soort gedachten.

Aristoteles (Grieks filosoof) zei ooit:”Richt de juiste emotie op de juiste persoon, op de juiste plaats, op het juiste moment en met de juiste mate“. Is het tijd om je aandacht eens op jezelf en naar binnen te richten? Wij zorgen graag voor een liefdevolle, veilige dag met een mooi programma, een lekkere en eerlijke lunch. Bij ons kun je liefdebaden.

Gun het jezelf of iemand die je liefhebt dan een MomentoB-stiltedag, heilzame, liefdevolle, warme stilte op een mooie locatie aan het begin van de lente. Op zaterdag 9 mei ben je welkomWil je meer informatie over de kosten of inhoud van de dag, stuur me dan een reactie. (reacties worden niet vermeld op de site)

Dit bericht is geplaatst in activiteit. Bookmark de permalink.

Reactie op MomentoB-Stiltedag

  1. Henriette Willems schreef:

    Hallo Tessa,

    Ik zou het heel leuk vinden om 21 maart aanwezig te kunnen zijn, maar dit weekend ben ik met Noël naar de Achterhoek ( weekendje weg wegens onze trouwdag). Mocht je nogmaals een stiltedag organiseren dit jaar, ik hoor het heel graag !

    Groetjes, Henriëtte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *