Nieuwjaarslabyrint 2013

Het nieuwe jaar 2013, ook wel een nieuwe tijd genoemd, goed beginnen… loop het Nieuwjaarslabyrint. Loop met de gedachte: “Wat laat ik los en wat neem ik mee”. Een stemmig ritueel tussen de elementen van de natuur, eventueel sneeuw, bij kaarslicht. Datum: zondagavond 6 januari 2013 van 19.00 uur – 22.00 uur. Inloop 18.45 uur.Het gaat ongeacht weersomstandigheden buiten door neem papier of notitieboekje met een pen mee, en wees welkom!

6 Januari is Driekoningen, de laatste van de 12 Heilige dagen na Kerst. Een mooi moment om te verstillen, te bezinnen, los te laten en vol vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet te gaan.┬áStil zijn en wachten klinkt mooi en sereen maar is in werkelijkheid moeilijk op te brengen. Zeker met onze overvolle en drukke feestdagen. Welke tijd gebruik je nou stil te zijn, om innerlijk op te ruimen en echt leeg te maken. Met de bedoeling om toe te komen aan een nieuw begin…Jouw moment, wees welkom en geef je op.

Het Nieuwjaarslabyrint wordt een labyrint met een ingang en een uitgang om echt de drempel over te kunnen stappen in de nieuwe tijd.

Dit bericht is geplaatst in activiteit. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *