Rituelen door Momentob

zomerlabyrinten op Texel juli 2012

De zomervakantie staat voor de deur. Een periode van ontspanning en nieuwe energie opdoen. Ook een tijd om over nieuwe voornemens na te denken vanuit de vraag; “wat wil ik echt”? Momentob organiseert op Texel in de maand Juli 2012 een aantal labyrinten aan de vloedlijn. Op het strand bij de vuurtoren, vanaf 19.30 (afhankelijk van het tij) Vanaf de parkeerplaats kun je ons zien als je de vloedlijn afspeurt. Op dinsdag en zaterdag. Opgeven gewenst via 06-53761691. Kosten 10 euro. Aan de vloedlijn kan het in de avond fris zijn, neem een trui of omslagdoek mee, wat drinken is ook vaak prettig.

Het labyrint kan overgangen symboliseren maar ook keuzes helpen maken.
Het is een prachtig instrument om situaties of gedachten los te laten en energie te laten stromen om met nieuwe kracht weer door te gaan op je levensweg. Het labyrint kunnen we gebruiken om momenten te markeren of emotionele belastingen los te laten en bevrijding te ervaren. Je kunt het lopen met een vraag, een gedachte, een droom, een wens of een intentie.

MomentoB gaat rituelen verzorgen rond de seizoenswisselingen. Hiervoor gebruiken we het labyrint.
Op vrijdag 21 september gaan we de herfst in, wat wil jij loslaten, of wat moet je loslaten, is het thema.

Op vrijdag  21 december maken we ons op voor de donkerste periode van het jaar, door een lichtjes labyrint te maken stralen we hoop uit. Waar hoop jij op, wat neem je mee en wat laat je los uit het oude jaar.

Over de locatie van deze rituelen volgt nog informatie.
Opgeven kan via info@momentob.nl
Deelname is 25 euro inclusief een gezamenlijke toost en een blijvende herinnering.

Dit bericht is geplaatst in activiteit. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *