‘Schoon je gedachten op’ Lenteactie steunpunt levenskunst

Het Steunpunt Levenskunst geeft in de maand maart, de maand waarin de lente begint en de grote schoonmaak onnodige ballast opruimt, bijzondere cadeaus weg. Zij biedt geïnteresseerden, zonder enige verplichting, een goed gesprek aan, een wezenlijk gesprek over lastige zaken, op de werkvloer en/of thuis.

Het Steunpunt is een landelijk netwerk van twintig aangesloten praktijken voor persoonlijke en professionele begeleiding. De gesprekken worden als lentecadeaus aangeboden, omdat de begeleidingskundigen een bijdrage willen leveren aan een samenleving waarin burgers bewust leven en samenleven. Daarvoor geven zij vrije tijd, expertise en ervaring. Op deze wijze kun je kennismaken met de kracht van een goed gesprek. Het ruimt op!

Op steunpuntlevenskunst.nl vind je profielen en adresgegevens van aangesloten begeleidingskundigen. Het Steunpunt heeft een landelijke dekking. (Op de foto ontbreken er zeven.)_DSC8794Bel of mail in maart één van hen en maak samen een afspraak. Noem daarbij als referentie ‘een goed gesprek’.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in activiteit. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *