stadsverlichting Maart, Tijn Touber

Op 8 maart was de bedenker van Stadsverlichting in Amstenrade.

Het was een bijzondere belevenis, Tijn Touber in de kamer.

Op een ontspannen en inspirerende manier wist hij anekdotes en praktische oefeningen met elkaar te verbinden. Alle aanwezigen werden meegenomen op een reis door het eigen bewustzijn. Tijn deed dat respectvol, humoristisch en eerlijk. Ik denk al met al een prima recept voor zelfbevrijding!

In vier stappen nam hij ons met verhalen en oefeningen mee naar ontspanning in het lichaam op basis van je ademhaling. Bevrijding van de geest door je gedachten te laten komen en gaan zonder (zelf)veroordeling. (Kijk bijvoorbeeld maar eens op internet naar: Rule nr 6:’don’t take yourself so damn seriously.’:-))

Aanvaarding van je pijn, dus omgaan met je (pijnlijke)emoties en vooral het je niet identificeren daarmee. De laatste stap was de verbinding met de spirituele intelligentie. Hoe stem je af op wat er is vanuit de vraag: “Wat wil het leven van mij?”

De vier basisoefeningen zijn voor een serene geest, een warm hart, gebalanceerde emoties en inspiratie en flow in alles wat je doet en onder alle omstandigheden.

Tijn in je huiskamer is een aanrader!

Wil je bij ons komen voor stadsverlichting dan ben je elke tweede zondag van de maand welkom! Eerst volgende keer 12 april, de deur is vanaf 19.45 open en er zijn uiteraard geen kosten! Welkom! Woon je niet in de buurt? Kijk dan voor huiskamers in jouw omgeving op de site.

Stadsverlichting

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in activiteit. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *