Wanda Voragen

wanda

Graag wil ik me voorstellen. Mijn naam is Wanda Voragen en ik ben in september 2015 gestart met de opleiding ritueel begeleider bij afscheid. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest in de rol van projectmedewerker. Steeds meer werd ik mij bewust dat er wat ontbrak in mijn werk. Ik miste het zingeven. Zingeven in de zin van zorgen voor, klaar staan voor mensen en betekenis geven aan verandermomenten.
Als ritueelbegeleider wil ik mensen begeleiden op belangrijke momenten in hun leven. Ik bied een luisterend oor, geef aandacht en samen geven we vorm aan de wensen die er zijn. Mijn opleiding is nu halverwege en ik merk dat ik me steeds verder aan het ontwikkelen ben. Ik kom met veel mensen in aanraking en geniet van het nieuwe werkveld om mij heen.
Tessa en ik hebben ons als doel gesteld om 21 september uit te roepen tot ritueelmoment van het jaar. De Wereld Vrede dag is op 21 september 1981 uitgeroepen door de Verenigde Naties. Het doel is een wereldwijde dag van wapenstilstand en geweldloosheid.
In 2015 zijn op 26 locaties wereldwijd labyrinten gelopen en dat willen we dit jaar gaan verdubbelen! Een mooie uitdaging, waar we ons voor de volle 100% gaan inzetten. We hopen zoveel mogelijk mensen te bereiken en te raken om Wereld Vrede dag als ritueelmoment van het jaar op de kaart te zetten.

Dit bericht is geplaatst in activiteit. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *