Coaching/Levenskunst

Levenskunst: de keuze is: Leef!

Heb jij wel eens de gedachte dat je vastloopt of overloopt wellicht? Dat dezelfde vragen blijven opdoemen en er geen antwoord ontstaat waar je gelukkig van wordt? Het leven is vol en zowel op persoonlijk, maatschappelijk terrein als in de werkkring wordt er voortdurend een beroep gedaan op zelfsturing en keuzes maken. Maak dan de keuze voor geluk, en kies voor een gesprek bij MomentoB.

MomentoB is een vrijplaats, waar je gedachten kunt uitwisselen zonder daarop veroordeeld te worden. Er is geen goed, er is geen fout. We maken ook gebruik van (meditatie) oefeningen en ademtechnieken om tot rust te komen. Samen creëren we een plek en moment in de tijd waar je kunt stoeien met nieuwe gedachten en deze toe kunt laten, kunt proeven en meenemen in je leven, voor zolang het je past. Elke vraag is goed, elk antwoord een optie. Bezinning, reflectie, energie opdoen, toetsen, uitzetten van plannen, herpakken, structureren, leunen, focussen, denken, stoeien, getroost en gehoord worden … ook, misschien zelfs wel juist, door jezelf (zie referenties).
Een kenmerk van levenskunst is nabijheid, een oordeelvrij, onderzoekend nabij zijn, vanuit menselijke waarden.

Je kunt ook kiezen voor een coachingstraject.
De individuele coaching bestaat uit een traject vanuit diezelfde waarden. Uiteraard met kennis, opleiding en eventueel tools vanuit coaching modellen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek verhelder je de coaching vraag. Daarop volgen er vijf actieve coaching sessies van negentig minuten, binnen of buiten dat is in overleg. We sluiten af met een reflectiegesprek. Het traject duurt tien tot maximaal twaalf weken. kijk voor prijzen en mogelijkheden bij werkwijze.
Bedrijven kunnen voor informatie en mogelijkheden contact opnemen met Nicki van Heugten: Ja tegen Nu

MomentoB is ingeschreven bij La Scuola als steunpunt Levenskunst 

Meer lezen over levenskunst en La Scuola? Ria Pool (eigenaar) schreef een mooi artikel voor Zinweb: Het lot van de wereld

Moegelijkheid tot commentaar geven afgesloten.