Internationale dag van de Vrede 2017, het vredeslabyrint

Op 21 september is het wereldvrede dag.

Opnieuw organiseren we een wereldwijd Labyrint voor Vrede.
Op 20 september om 15.00 wordt het labyrint geopend in Portugal door 300 schoolkinderen. Vanuit daar gaat het naar Nederland, Italië, Toronto Canada, Macedonië, Salem Winston (VS) Lebanon Indiana (VS) opnieuw naar Nederland, Australië Queensland, Tasmanië Penquin, San Francisco, Zuidafrika op 3 locaties daar, Costa Rica, New Bloomfield Philadelphia, Tanzania België! We sluiten dit jaar, 2017, in Almere,  een samenwerking tussen de vrijeschool daar en diverse anderen waaronder een azielzoekerscentrum. Mevrouw Simone Filippini, de Nederlandse president van de Nederlandse VN afdeling komt daarvoor naar Almere.

Wil je organiseren of ergens meelopen, kijk dan op de site of neem contact op, je bent meer dan welkom!

“Vrede bereiken we stap voor stap” Tessa Meester, MomentoB

Vredeslabyrint Facebookpagina

Geplaatst in activiteit | Één reactie

EindejaarsLabyrint 2016

Het einde van het jaar nadert. Wat heeft 2016 jou gegeven… Wat heeft het je gekost…Wat heb je los moeten laten. Of, wat zou je los willen laten? Allemaal vragen die je wellicht wilt overdenken, doorvoelen, of beleven op de grens van het nieuwe jaar.

Op 23 december bouwen we daarom een labyrint in de tuin. Kleed je warm aan en neem eventueel een stukje hout mee. Dat hout kun je meenemen op jouw tocht door het labyrint van 2016 en na de loop verbranden in het vuur, loslaten.
Om 19.00 starten we met een gezamenlijke contemplatie daarna heb je de ruimte voor meditatie en de loop. Er is thee met wat lekkers.
Er branden 358 kaarsjes, voor elke dag van 2016 tot 23 december één lichtje.
Je bent welkom. Aanmelden is heel fijn maar niet noodzakelijk, je bent hoe dan ook welkom. Bedenk wat het je waard is om hier bij te zijn en baseer daarop je gift. (deze gaat naar Amnesty international)
Heb je vragen, neem gerust contact op.
Graag tot 23 december om 19.00. Oh ja, “Geen weer” bestaat niet dus het gaat hoe dan ook door!

thich-nath-hahn

Geplaatst in activiteit, labyrint | Een reactie plaatsen

Stadsverlichting 2017

Vanaf januari 2017 starten we weer met stadsverlichting op onze locatie in Amstenrade.

Wil je bij ons komen voor stadsverlichting dan ben je elke tweede zondag van de maand welkom! Eerst volgende keer 8 Januari 2017. De deur is vanaf 19.45 open en er zijn uiteraard geen kosten! Welkom! Woon je niet in de buurt? Kijk dan voor huiskamers in jouw omgeving op de site.

Stadsverlichting.nu

Geplaatst in activiteit | Een reactie plaatsen