Rituelen

Het bekendste ritueel is de uitvaart

Al jaren geef ik vorm aan uitvaarten en schrijf  persoonlijke diensten of levensverhalen en ga voor tijdens de plechtigheid. Ik werk samen met diverse uitvaartondernemingen en kan daarover adviseren. Neem voor informatie contact op of kijk bij werkwijze voor de prijzen.

Momenten die vragen om een ritueel 

In ieders leven kun je grote thema’s onderscheiden: gezondheid, persoonlijke relaties, geestelijke of spirituele ontwikkeling, maatschappelijke relaties en materiële omstandigheden. In elk levensgebied kunnen er momenten zijn die vragen om een ritueel.

Wil je iets afluiten of juist vieren? Kiezen wat je meeneemt in de koffer van herinneringen en wat je bijschrijft in je levensboek? kies dan voor een ritueel en mail of bel me voor de mogelijkheden of kijk bij werkwijze voor de prijzen.

Het is nooit te laat

Rituelen kunnen gericht zijn op het heden en de toekomst maar ook op het verleden.
Door ons drukke bestaan nemen we niet altijd de tijd voor onze gevoelens, waardoor  onrust, verdriet of onbestemde gevoelens kunnen ontstaan. Kiezen voor een ritueel kan dan helend werken. Het kan helpen om verder te leven zonder de ballast van onverwerkte emoties.

folders momentoB

Bekijk of download de folders hier.
Folder momentoB algemeen (paars)

Folder ‘Ritueel of ceremonie bij geboorte of adoptie’ (groen)

Moegelijkheid tot commentaar geven afgesloten.